✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Over Superdoos Dozenproducent

Dozenproducent

Ben je op zoek naar een dozenproducent voor jouw dozen op maat? Een producent van dozen die snel dozen kan leveren in super kwaliteit? Superdoos.nl is het adres voor jouw dozen op maat van 200 tot 5000 stuks. Configureer hier jouw doos op maatIn onze dozen configurator zie je direct wat je kunt besparen.  Superdoos is jouw dozenproducent voor vrijwel alle soorten kartonnen verpakkingen. Is jouw doos niet te samen te stellen in onze configurator en ben je op zoek naar andere doos? Neem contact op met klantenservice@superdoos.nl voor snel een prijs op maat.

Dozen fabrikant

Wij zijn de dozen fabrikant voor jouw doos op maat. Scherpe prijzen, super kwaliteit en snelle levering volgens afspraak. Met een breed scala aan productietechnieken kunnen we vrijwel iedere gewenste kartonnen doos fabriceren. 
De dozen komen als kartonnen plaat de fabriek binnen en gaan als platte doos op pallets de fabriek weer uit. Of je nu op zoek bent naar bedrukte dozen, of dozen met handvatten, of een specifieke kartonkwaliteit .
Wij kunnen jouw doos op maat leveren. Vraag naar de mogelijkheden op klantenservice@superdoos.nl

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons