✓ Goedkope FEFCO 0427 dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat FEFCO 0427

FEFCO 0427

Superdoos maakt jouw FEFCO 0427 op maat. Laat een super indruk achter met jouw product in een FEFCO 0427 van Superdoos. Wij maken jouw verzendoos op maat, jij hebt een vrij keuze in karton, maatvoering, bedrukking. Vul het offerte formulier op deze pagina en jij ontvangt binnen 1 werkdag een mooi aanbod.

FEFCO 427

Met jouw producten in een verzenddoos zoals de FEFCO 427 / 0427 kun jij het verschil maken. Omdat de doos op maat gemaakt wordt heeft deze optimale bescherming en een mooie presentatie. Creëer het wow effect bij jouw klant met een op maat gemaakte FEFCO 0427.

FEFCO 0427 bestellen

FEFCO 0427Via onze klantenservice kun jij eenvoudig een prijs opvragen en makkelijk bestellen. Op basis van je gewenste kartonkwaliteit en afmetingen kunnen wij je snel van een prijs voorzien. Voor de productie van een FEFCO 0427 verzenddoos gebruiken wij stansvormen. Dit is een eenmalige aanschaf die bij een volgende bestelling komt te vervallen. Bij aantallen vanaf 500 stuks is het interessant om FEFCO 0427 te bestellen. Bij andere doostypen zoals vouwdozen zijn geen stansvormen nodig, deze kunnen op een andere manier geproduceerd worden.

FEFCO 0427 Offerte

Vul hier jouw gewenste FEFCO 0427 doos in en jij ontvangt binnen 1 werkdag een offerte.

B-golf ≈3mm wit/bruin
B-golf ≈3mm bruin/bruin
E-golf ≈1,5mm wit/bruin
E-golf ≈1,5mm bruin/bruin

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons