✓ Goedkope magazijndozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat Magazijndozen

Magazijndozen

Niet alle producten kun je in een magazijn los op een pallet leggen. Hiervoor zijn de magazijndozen van Superdoos de perfecte oplossing! Wij bieden zowel kartonnen magazijndozen als magazijnbakken aan. Je kunt bij ons jouw magazijndoos of magazijnbak op maat laten maken.

Stel hier je magazijndoos of magazijnbak samen

Dozen voor in het magazijn

Bij Superdoos hebben wij dozen in alle soorten en maten. Het gebruik van dozen in het magazijn zorgt ervoor dat je gemakkelijk je producten op pallets kwijt kan. Op deze manier wordt het magazijn het meest efficiënt benut. Bij Superdoos raden wij de FEFCO 0200 aan als magazijndoos. Deze kan je in onze configurator volledig naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de maat, de keuze van het materiaal, de kleur en andere personalisaties.

Kartonnen magazijnbakken

In een magazijn wordt vaak gekozen van een kartonnen magazijnbak. Deze kun je op een pallet plaatsen en is aan de bovenkant open. Je kunt veel kleine producten kwijt in een magazijnbak en deze producten kunnen makkelijk gepakt worden door bijvoorbeeld een orderpicker. Wanneer je een magazijnbak wilt raden wij onze FEFCO 0200 of FEFCO 0452 doos aan. Je kunt overigens ook kiezen voor de FEFCO 0200 in combinatie met een deksel zoals de FEFCO 0452. Wil je meer weten over de magazijnbakken van Superdoos? Stuur onze klantenservice gerust een mail op klantenservice@superdoos.nl.

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons