✓ Goedkope verzenddozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat Verzenddoos

Verzenddoos

Superdoos maakt ook jouw verzenddoos, precies zoals jij die wenst. Wij maken kartonnen dozen op maat, dus jij hebt volledige keuzevrijheid om de jouw verzenddoos samen te stellen. Keuzevrijheid in type verzenddoos, afmetingen, kartonkwaliteit, bedrukking, handvatten. Neem contact op voor een prijs op maat

Verzenddoos kopen

verzenddozen bij SuperdoosVerzendoos kopen? Een verzenddoos koop je voor zijn luxe uitstraling bij jouw klant. De doos is het eerste wat jouw klant te zien krijgt. Geef jouw product daarom de verzenddoos die het verdient. De volgende zaken dien je rekening mee te houden bij het bestellen van verzenddozen.
1.    Kies het type verzenddoos, zo is de FEFCO 0427 een veel gekozen verzenddoos. Wil je een ander type doos? Dit is natuurlijk ook mogelijk.
2.    Vervolgens is de afmeting van belang, kies een maat die goed aansluit bij je product voor optimale bescherming. De maatvoering helpt ook bij een mooie presentatie. Bij afmetingen praten wij altijd over de binnenmaat in millimeters. Is een buitenmaat van belang en weet je niet welke binnenmaat je moet kiezen? Dan kunnen wij je helpen met het bepalen van de binnenmaat.
3.    Kies een kartonkwaliteit. Ga je voor een verzenddoos met enkele golf of met dubbele golf? Bruin karton of toch liever wit karton? Kies je voor een standaardkwaliteit karton, of wil je extra sterk karton. Wellicht weet je precies wat je zoekt, maar misschien heb je lievere wat hulp. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.
4.    En tot slot kun je nog kiezen voor opties zoals een bedrukking of handvatten om jouw verzenddoos af te maken.
5.    Verzenddozen zijn in meeste gevallen gestanste dozen. Hou er dus rekening mee dat hier eenmalige stanskosten bij komen kijken. Bij herhaal bestellingen kun je deze stans weer opnieuw gebruiken en heb je dus geen extra kosten.  Bij aantallen vanaf 200 stuks is het interessant om deze op maat te laten. Neem contact op via klantenservice@superdoos.nl of chat direct met onderstaande button.

Postdoos

postdozen bij Superdoos

Postdozen zijn er ook in veel uitvoeringen. Postdozen zijn dozen die goed te bruiken zijn voor verzendingen per post. Dit kan bijvoorbeeld een FEFCO 0201 vouwdoos zijn, maar ook een FEFCO 0427 verzenddoos. Bij het samenstellen van de doos is het belangrijk dat de juiste kartonkwaliteit wordt gekozen. Bij verzendingen per post of pakketdienst is het van belang dat je verpakking tegen een stootje kan. Postdozen kopen doe je bij Superdoos. Wij helpen je met het maken van een keuze. Stuur je aanvraag naar klantenservice@superdoos.nl

Pakketdoos

Je kunt ook kiezen voor een pakketdoos. De naam zegt het eigenlijk al, dit zijn dozen om een pakket te versturen. Het grootste verschil tussen een pakket- en een postdoos is het formaat. Zo zijn pakket dozen over het algemeen groter dan postdozen. Wij bieden deze dozen aan tegen scherpe prijzen. Ben je geïnteresseerd in een pakketdoos? Wij helpen je graag verder met een doos op maat.

Grote verzenddoos kopen

Wil je grote verzendozen kopen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Superdoos helpt je graag verder. Wij maken alles op maat, dus kleine maar ook grote verzenddozen. Neem contact op voor meer informatie.

Onze verzenddozen

Al onze verzenddozen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons staat een luxe verzendverpakking tegen een scherpe prijs centraal. Dit is wat ons uniek maakt en waarom onze klanten erg tevreden zijn. Als je vragen hebt over onze verzenddozen of graag hulp wilt bij het maken van een keuze. Stuur onze klantenservice een bericht .

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons