✓ Bedrukte verzendzakken
✓ Gratis levering NL & BE
✓ Betaling achteraf

Verzendzakken

Ook voor verzendzakken ben je Superdoos op het juist adres. Voor het verzenden van bijvoorbeeld kleding is de verzendzak de meeste populaire keuze. Verzendzakken staan ook bekend als COEX zakken, koerierszakken of mailing bags. Een verzendzak neemt weinig ruimte in beslag in opslag en verzending en is vaak per stuk ook nog goedkoper dan dozen. Door middel van een bedrukte verzendzak kan deze ook nog als een reclame middel worden gebruikt.

Onbedrukte verzendzakken eenvoudig online te bestellen in geleverd in 1 week. Bekijk hier ons assortiment verzendzakken.  En voor bedrukte verzendzakken vul bijgaand formulier in voor snel een super aanbod. Ga hier direct naar onze onbedrukte verzendzakken uit voorraad

Bedrukte verzendzakken

Met een bedrukte verzendzak maak je een goede eerste indruk. De verzendzak is vaak het eerste tastbare wat een klant in handen heeft van jouw webshop/bedrijf. Met een bedrukking kan een reclameboodschap of huisstijl worden gebracht door tot de deurmat van de klant. Ook in bedrukking van verzendzakken zijn er vele opties. Zo kan er gekozen worden om slechts te bedrukken in 1 kleur of meerdere (PMS) kleuren. Of er kan gekozen worden voor een full color bedrukking met eventueel nog toevoeging van PMS kleuren. Een bedrukte verzendzak kunnen we vaak al aanbieden vanaf 2500 stuks.


Soorten verzendzakken

Bij het bepalen van de juiste verzendzak zijn een aantal opties mogelijk

Formaat verzendzak

Afhankelijk van wat er in de zak gaat, of waar de zak in/doorheen moet kan het juiste formaat worden bepaald. Er zijn veel standaardformaten beschikbaar, echter is maatwerk ook mogelijk.

Sluiten, openen retourneren van de verzendzak

De verzendzak kan op meerdere manieren worden gesloten. Met een enkele sluitstrip, of met een dubbele sluitstrip om retourneren eenvoudig te maken. Om het openen van de zak te vereenvoudigen kan een perforatierand worden aangebracht.

Materiaalsoort

Bij plastic verzendzakken word vaak de associatie gelegd met slecht voor het milieu. Toch zijn de plastic verzendzakken nog niet zo slecht voor het milieu. Dit vanwege de ruimtebesparing in transport en door gebruik te maken van gerecycled materiaal. Hierin zijn vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld gebruik te maken van Biobased materiaal, waarbij rietsuiker de grondstof is.


Bedrukte verzendzakken.

Snel een offerte.

bedrukte verzendzak Superdoos

Vul hier jouw gewenste verzendzak in.

✓ Goedkope verzendzakken
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf

Klanten geven Superdoos een 9,5

Daar zijn we trots op. Lees was onze SuperKlanten vertellen op Thuiswinkel.org.

 • Betrouwbare leverancier

  De website is toegankelijk en overzichtelijk, de communicatie met Superdoos is sympathiek en efficiënt, de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde, de bevestigde levertijden worden aangehouden, kortom bij Superdoos wordt gedaan wat men beloofd. - Menno - Bunschoten

 • Goede doos, netjes op tijd geleverd!

  Goede stevige dozen, netjes op tijd geleverd! - Rieneke - Veenendaal

 • Geweldige service en echt de goedkoopste!

  Ik heb lang gezocht naar een producent voor onze dozen maar na vele offertes ontvangen te hebben stak Superdoos er echt boven uit wat prijs en kwaliteit betreft. Snel geholpen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. - Ivo - Best

 • Mooie dozen met bedrukking tegen een scherpe prijs

  Ik ben zeer tevreden over Superdoos die de dozen levert voor onze webshop. Afspraken worden keurig nagekomen en de klantenservice is zeer vriendelijk. - Folkert - Rotterdam

 • Zéér tevreden over alle aspecten.

  Wij zijn zeer tevreden van zowel de gebruiksvriendelijkheid van uw website, alsook de levering (alles volgens afspraak) en de kwaliteit van de dozen. Ik ben zelf geen grootafnemer, maar zal uw diensten zeker aanbevelen aan iedereen die nood aan een doos heeft. - Marc - Bree (BE)

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Mail, WhatsApp of Bel met één van onze medewerkers.

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons