✓ Goedkope brievenbusdozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat Brievenbusdozendozen

Brievenbusdozen

Ook voor brievenbusdozen ben je bij Superdoos aan het juiste adres. Door het afgestemde formaat kunnen jouw producten gewoon door de brievenbus geleverd worden.

Neem contact op voor een brievenbusdoos op maat

Met een brievenbusdoos bied je dus niet alleen een verpakking, maar ook een service: je klanten hoeven namelijk niet thuis te blijven om hun pakketje in ontvangst te nemen. Op deze manier wordt jouw bedrijf een stukje aantrekkelijker voor de (potentiële) klant. Bovendien zijn brievenbusdozen vaak een stuk compacter dan reguliere vouwdozen , wat ervoor zorgt dat afval en verspilling van materiaal voorkomen wordt.

Brievenbusdozen kopen

Bij Superdoos zijn er super veel mogelijkheden op het gebied van dozen. Voor de FEFCO 0201 kan je direct terecht in onze configurator, waar je kan berekenen wat jouw dozen gaan kosten. Voor brievenbusdozen ligt dit net iets anders. Bij  een brievenbusdoos wordt er vaak gekozen voor een FEFCO 0427. Voor maatwerk hierin is het nodig om een stansmes aan te schaffen, waardoor de opstartkosten iets hoger liggen. Bij grotere aantallen nemen de variabele kosten per doos hier echter wel voor af, wat het juist voordeliger maakt bij grotere aantallen. Mocht je niet geïnteresseerd zijn in maatwerk, dan hebben wij ook een selectie met bestaande stansmessen. Zo zijn onze brievenbusdozen ook bij lagere aantallen interessant. Voor een super eerste indruk is het natuurlijk ook mogelijk om jouw doos te voorzien van een bedrukking. Vraag bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

Brievenbuspakket versturen in een brievenbusdoos

Ben je op zoek naar de juiste brievenbusdozen voor jouw onderneming? Bij Superdoos maken wij dozen op maat , wat betekent dat je altijd de juiste doos hebt voor jouw product. Alles is hier mogelijk qua maatwerk, zolang je maar rekening houdt met de afmetingen van de brievenbus. Zo geeft bijvoorbeeld PostNL hiervoor de volgende specificaties: maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm en maximaal 2 kilogram zwaar. Let op, het gaat hier om buitenmaten, de binnenmaat van een brievenbusdoos is kleiner. Houd hier rekening mee bij het bepalen of je product in de doos past.

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons