✓ Goedkope brievenbusdozen
✓ Gratis levering NL & BE
✓ Betaling achteraf
Home Doostypes Brievenbusdozendozen

Brievenbusdozen

Ook voor brievenbusdozen ben je bij Superdoos aan het juiste adres. Door het afgestemde formaat kunnen jouw producten gewoon door de brievenbus geleverd worden. Gratis levering in NL & BE!

Neem contact op voor een brievenbusdoos op maat

Met een brievenbusdoos bied je dus niet alleen een verpakking, maar ook een service: je klanten hoeven namelijk niet thuis te blijven om hun pakketje in ontvangst te nemen. Op deze manier wordt jouw bedrijf een stukje aantrekkelijker voor de (potentiële) klant. Bovendien zijn brievenbusdozen vaak een stuk compacter dan reguliere vouwdozen , wat ervoor zorgt dat afval en verspilling van materiaal voorkomen wordt.

Brievenbusdozen kopen

Bij Superdoos zijn er super veel mogelijkheden op het gebied van dozen. Voor de FEFCO 0201 kan je direct terecht in onze configurator, waar je kan berekenen wat jouw dozen gaan kosten. Voor brievenbusdozen ligt dit net iets anders. Bij  een brievenbusdoos wordt er vaak gekozen voor een FEFCO 0427. Voor maatwerk hierin is het nodig om een stansmes aan te schaffen, waardoor de opstartkosten iets hoger liggen. Bij grotere aantallen nemen de variabele kosten per doos hier echter wel voor af, wat het juist voordeliger maakt bij grotere aantallen. Mocht je niet geïnteresseerd zijn in maatwerk, dan hebben wij ook een selectie met bestaande stansmessen. Zo zijn onze brievenbusdozen ook bij lagere aantallen interessant. Voor een super eerste indruk is het natuurlijk ook mogelijk om jouw doos te voorzien van een bedrukking. Vraag bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

Brievenbuspakket versturen in een brievenbusdoos

Ben je op zoek naar de juiste brievenbusdozen voor jouw onderneming? Bij Superdoos maken wij dozen op maat , wat betekent dat je altijd de juiste doos hebt voor jouw product. Alles is hier mogelijk qua maatwerk, zolang je maar rekening houdt met de afmetingen van de brievenbus. Zo geeft bijvoorbeeld PostNL hiervoor de volgende specificaties: maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm en maximaal 2 kilogram zwaar. Let op, het gaat hier om buitenmaten, de binnenmaat van een brievenbusdoos is kleiner. Houd hier rekening mee bij het bepalen of je product in de doos past.

Klanten geven Superdoos een 9,5
Daar zijn we trots op. Lees was onze SuperKlanten vertellen op Thuiswinkel.org.
 • Betrouwbare leverancier

  De website is toegankelijk en overzichtelijk, de communicatie met Superdoos is sympathiek en efficiënt, de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde, de bevestigde levertijden worden aangehouden, kortom bij Superdoos wordt gedaan wat men beloofd. - Menno - Bunschoten

 • Goede doos, netjes op tijd geleverd!

  Goede stevige dozen, netjes op tijd geleverd! - Rieneke - Veenendaal

 • Geweldige service en echt de goedkoopste!

  Ik heb lang gezocht naar een producent voor onze dozen maar na vele offertes ontvangen te hebben stak Superdoos er echt boven uit wat prijs en kwaliteit betreft. Snel geholpen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. - Ivo - Best

 • Mooie dozen met bedrukking tegen een scherpe prijs

  Ik ben zeer tevreden over Superdoos die de dozen levert voor onze webshop. Afspraken worden keurig nagekomen en de klantenservice is zeer vriendelijk. - Folkert - Rotterdam

 • Zéér tevreden over alle aspecten.

  Wij zijn zeer tevreden van zowel de gebruiksvriendelijkheid van uw website, alsook de levering (alles volgens afspraak) en de kwaliteit van de dozen. Ik ben zelf geen grootafnemer, maar zal uw diensten zeker aanbevelen aan iedereen die nood aan een doos heeft. - Marc - Bree (BE)

Kunnen wij je helpen? We helpen je graag met jouw vragen.
Mail, WhatsApp of Bel met één van onze medewerkers.
 +31(0)85 077 3684     klantenservice@superdoos.nl WhatsApp ons