✓ Goedkope FEFCO 0200
✓ Gratis levering NL & BE
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat FEFCO 0200

FEFCO 0200

De FEFCO 0200 is een vouwdoos zonder bovenkleppen. Makkelijk voor gebruik in een magazijn. De FEFCO 0200 wordt ook vaak gecombineerd met een deksel zoals de FEFCO 0452. Superdoos maakt jouw FEFCO 0200 op maat. Kies je afmeting, kartonkwaliteit en aantal en je hebt direct een prijs. Bereken hieronder direct de prijs voor jouw FEFCO 0200. Opties zoals handvatten en bedrukking zijn natuurlijk ook mogelijk. Vraag bij onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Fefco 0200 op maat
Stel hier je FEFCO 0200 doos samen, direct een prijs met gratis levering in Nederland en België!

1 Kies het type doos

Kies hier het type doos dat je wil configureren.
Heb je hulp nodig bij het kiezen of staat hier jouw gewenste doostype niet tussen?
Neem dan even contact op, we helpen je graag met jouw doos op maat.
Uw Superdoos
Doostype -
Binnenmaat -
Materiaal Kleur - Kwaliteit -
Stansmes (eenmalig) € 0,00
Aantal - Verzendkosten € 0,00
Prijs per doos € 0,00 Totaal excl. BTW € 0,00 Totaal incl. BTW € 0,00
Levering in circa 5/8 weken *afhankelijk van doos samenstelling - informeer vrijblijvend voor meer info en of eerdere levering mogelijk is.
Configuratie opslaan
Uwsuperdoos
Totaal excl. btw € 0,00
Prijs per doos* € 0,00
Levering in circa 5/8 weken *afhankelijk van doos samenstelling - informeer vrijblijvend voor meer info en of eerdere levering mogelijk is.
✓ Goedkope FEFCO 0200
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf

FEFCO 0200 afmetingen bepalen

Met de afmetingen van de FEFCO 0200 doos worden de binnenmaten (inwendige maten) bedoeld. Let daarom op dat de buitenmaten (uitwendige maten) van de doos zijn groter zijn. Dit kan van belang zijn bij het plaatsen van dozen in rekken als magazijndoos, of in een grotere doos bijvoorbeeld. Om de buitenmaat van de doos te berekenen dien je minimaal dus dikte van het karton 2x op te tellen. De afmetingen worden uitgedrukt als Lengte x Breedte X Hoogte in millimeters. In de bijgaande afbeelding is te zien welke kant van de doos de lengte, breedte en hoogte. Heb je liever nog extra advies, stuur dan een email naar klantenservice@superdoos.nl.

FEFCO 0200 maten bepalen


Klanten geven Superdoos een 9,5

Daar zijn we trots op. Lees was onze SuperKlanten vertellen op Thuiswinkel.org.

 • Betrouwbare leverancier

  De website is toegankelijk en overzichtelijk, de communicatie met Superdoos is sympathiek en efficiënt, de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde, de bevestigde levertijden worden aangehouden, kortom bij Superdoos wordt gedaan wat men beloofd. - Menno - Bunschoten

 • Goede doos, netjes op tijd geleverd!

  Goede stevige dozen, netjes op tijd geleverd! - Rieneke - Veenendaal

 • Geweldige service en echt de goedkoopste!

  Ik heb lang gezocht naar een producent voor onze dozen maar na vele offertes ontvangen te hebben stak Superdoos er echt boven uit wat prijs en kwaliteit betreft. Snel geholpen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. - Ivo - Best

 • Mooie dozen met bedrukking tegen een scherpe prijs

  Ik ben zeer tevreden over Superdoos die de dozen levert voor onze webshop. Afspraken worden keurig nagekomen en de klantenservice is zeer vriendelijk. - Folkert - Rotterdam

 • Zéér tevreden over alle aspecten.

  Wij zijn zeer tevreden van zowel de gebruiksvriendelijkheid van uw website, alsook de levering (alles volgens afspraak) en de kwaliteit van de dozen. Ik ben zelf geen grootafnemer, maar zal uw diensten zeker aanbevelen aan iedereen die nood aan een doos heeft. - Marc - Bree (BE)

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Mail, WhatsApp of Bel met één van onze medewerkers.

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons