✓ Goedkope FEFCO 0201
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat FEFCO 0201

FEFCO 0201

FEFCO 0201 bij Superdoos

De FEFCO 0201 is ook wel bekend als de Amerikaanse vouwdoos, of simpelweg de vouwdoos. De FEFCO 0201 is gebaseerd op het FEFCO systeem, de internationale standaard voor kartonnen dozen. FEFCO 0201 dozen bij SuperdoosFEFCO 0201 dozen hebben een bewezen succesvol design en kunnen op iedere gewenste maat gemaakt worden.

Stel hier je FEFCO 0201 doos samen, direct een prijs!

1 Kies het type doos

Kies hier het type doos dat je wil configureren.
Heb je hulp nodig bij het kiezen of staat hier jouw gewenste doostype niet tussen?
Neem dan even contact op, we helpen je graag met jouw doos op maat.
Uw superdoos
Doostype -
Maat -
Materiaal Kleur - Kwaliteit -
Aantal - Verzendkosten € 0,00
Prijs per doos € 0,00 Totaal excl. BTW € 0,00 Totaal incl. BTW € 0,00
Levertijd 5-7 werkdagen *opgelet* *Week 52/01 zijn geen werkdagen* *Leveringen W52/W01 enkel in overleg*
Configuratie opslaan
Uwsuperdoos
Totaal excl. btw € 0,00
Prijs per doos € 0,00
Levertijd 5-7 werkdagen *opgelet* *Week 52/01 zijn geen werkdagen* *Leveringen W52/W01 enkel in overleg*
✓ Goedkope FEFCO 0201
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf

FEFCO 0201 boxes

FEFCO 0201 bij SuperdoosHet FEFCO systeem is een internationale standaard die binnen Europa veel wordt toegepast, internationaal staan deze dozen ook bekend als FEFCO 0201 boxes. De afkorting is in het Frans “Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondulé “ vertaald naar het Nederlands is dit de “ Europese federatie van golfkarton fabrikanten. Het voordeel van deze internationale standaard is dat zeker weet dat je FEFCO 0201 boxes overal op dezelfde manier worden opgebouwd. Deze doos op maat maakt efficiënt gebruik van materiaal is daarom een goedkope doossoort.

FEFCO 0201 dozen

De FEFCO 0201 is een doos met aan twee kanten kleppen die in elkaar te vouwen zijn en te bevestigen met tape, de doos is aan de boven en onderkant identiek. Hontwerp van de FEFCO 0201 dozen laat het toe om deze dozen goedkoop te produceren zonder hier prijzige stans vormen voor aan het schaffen. Wij maken deze dozen uit een platte, op maat gemaakte, plaat karton. Nadat de rillen en gleuven in de plaat karton zijn gemaakt wordt de doos gevouwen en gesloten. Afhankelijk van de afmeting van de doos gebeurt dit met lijm of versterkte tape. De dozen worden vervolgens plat op elkaar gestapeld, omsnoerd en gereed gemaakt voor transport.

Amerikaanse vouwdoos FEFCO 0201

Een Amerikaanse vouwdoos is een ander benaming voor de FEFCO 0201, over het algemeen gaat het hier om hetzelfde. Een veel gebruikte en makkelijke doos die in veel formaten leverbaar is. Met onze dozenconfigurator is deze doos in een oplage van 200 tot wel 5000 stuks online te berekenen. Stel jouw Amerikaanse vouwdoos samen op onze dozenconfigurator en zie direct wat je kunt besparen.

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons