✓ Goedkope dozen
✓ Levering 5-7 werkdagen
✓ Betaling achteraf

Verzenddoos

Superdoos maakt ook jouw verzenddozen precies zoals jij die wenst. Wij maken kartonnen dozen op maat, dus jij hebt volledige keuzevrijheid om de jouw verzenddozen samen te stellen. Keuzevrijheid in type doos, afmetingen, kartonkwaliteit, bedrukking, handvatten. Stel hier jouw doos op maat samen en start met besparen

Verzenddoos op maat

Verzenddoos kopen - in 3 stappen

Verzenddozen zijn vaak het eerste fysieke contact met wat jouw klant. Laat je product daarom stralen in een mooie doos. In onderstaande dozen configurator is jouw verzenddoos op maat samen te stellen in een paar eenvoudige stappen. Jouw verzenddoos: goedkoop, makkelijk en snel.

1. Kies je doostype

In onderstaande configurator zijn diverse  doostypes te configureren. De FEFCO 0201 is de meest populaire verzenddoos. Goedkoop, sterk en makkelijk op te zetten.

FEFCO 0427Zoek je de FEFCO 0427? Neem dan contact op voor een prijs op maat.

2. Stel je verzenddoos samen

Wij maken alle dozen op maat, dus jij wij kunnen deze in jouw gewenste afmeting produceren.

Vervolgens is er ook nog de mogelijkheid om een keuze te maken in kartonkwaliteit en kleur. Op onze pagina kartonkwaliteiten kun je meer informatie vinden die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

3. Kies je aantal en bestel

Onderstaande configurator geeft direct een prijs van 200 tot 5000 stuks. En (her)bestellen kan makkelijk online. Hoe hoger het aantal, hoe lager goedkoper de doos.

Heb je toch liever eerst even contact, mail dan naar klantenservice@superdoos.nl

Stel hier je verzenddoos doos samen, direct een prijs!

1 Kies het type doos

Kies hier het type doos dat je wil configureren.
Heb je hulp nodig bij het kiezen of staat hier jouw gewenste doostype niet tussen?
Neem dan even contact op, we helpen je graag met jouw doos op maat.
Uw superdoos
Doostype -
Maat -
Materiaal Kleur - Kwaliteit -
Aantal - Verzendkosten € 0,00
Prijs per doos € 0,00 Totaal excl. BTW € 0,00 Totaal incl. BTW € 0,00
Levertijd 5-7 werkdagen
Configuratie opslaan
Uwsuperdoos
Totaal excl. btw € 0,00
Prijs per doos € 0,00
Levertijd 5-7 werkdagen
✓ Goedkope verzenddozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf

Postdoos

FEFCO 0427Postdozen zijn er ook in veel uitvoeringen. Postdozen zijn dozen die goed te gebruiken zijn voor verzendingen per post. Vaak wordt hier de FEFCO 0427 mee bedoeld (zoals hier afgebeeld). Binnenkort is deze ook online te configureren. Via de email kunnen we al een prijs op maat geven. Bij het samenstellen van de doos is het belangrijk dat de juiste kartonkwaliteit wordt gekozen.  Zo is het bij verzendingen met pakketdienst van belang dat je verpakking tegen een stootje kan. Wij helpen je graag met het maken van een keuze. Stuur je aanvraag naar klantenservice@superdoos.nl

Pakketdoos

PakketdoosJe kunt ook kiezen voor een pakketdoos. De naam zegt het eigenlijk al, dit zijn dozen om een pakket te versturen. Het grootste verschil tussen een pakket- en een postdoos is het formaat. Zo zijn pakket dozen over het algemeen groter dan postdozen. Wij bieden deze dozen aan tegen scherpe prijzen. Ben je benieuwd naar de prijs van jouw pakketdoos? Stel hem samen in onderstaande configurator en je ziet direct wat je kunt besparen.

Grote verzenddoos kopen

Wil je grote verzendozen kopen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Superdoos helpt je graag verder. Bij grote verzenddozen is het verstandig om een wat steviger karton te kiezen. Wij maken alles op maat, dus kleine maar ook grote dozen. Neem contact op voor meer informatie.

Witte dozen op maat bestellen

Met onze dozenconfigurator is het heel eenvoudig om witte dozen op maat te bestellen. Standaard zijn onze witte verzenddozen, wit aan de buitenkant en bruin aan de binnenkant. Bij een bedrukking komen kleuren beter tot hun recht als gebruik wordt gemaakt van wit karton. De configurator toont je direct een prijs zodat jij weet wat je kunt besparen. Nadat je jouw witte dozen op maat hebt besteld gaan wij direct voor je aan de slag. We kopen het wit karton op maat in en produceren jouw dozen. En jij hoeft pas te betalen nadat wij hebben geleverd, eenvoudig op factuur.

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons