✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Over Superdoos Dozen groothandel

Dozen groothandel

Wij maken alle dozen op maat en kunnen daarom miljoenen verschillende dozen aanbieden, veel meer dan een dozen groothandel. Een doos op maat is vaak ook goedkoper dan een doos bij de dozen groothandel. Configureer hier 1 van de miljoenen mogelijkhedenHoe groter de aantallen hoe lager de prijs. Bij ons bestel je de aantallen die jij nodig hebt, van 200 tot 5000 stuks eenvoudig online. Met onze dozenconfigurator zie je direct wat jij kunt besparen.

Groothandel kartonnen dozen

Wij kunnen dozen goedkoper aanbieden dan een kartonnen dozen groothandel omdat wij met een zeer lage overhead werken. Een dozen groothandel heeft vaak hoge kosten van opslag, transport en vertegenwoordigers. Wij maken alle dozen op maat op klantorder, daardoor hebben we geen overbodig opslag en transport zoals bij een groothandel in kartonnen dozen. Probeer onze dozenconfigurator om er achter te komen hoeveel je kunt besparen ten opzichte van jouw verpakkingsgroothandel.

Inkoop dozen

Met korte levertijden, scherpe prijzen en een makkelijk bestelproces zijn inkopers van dozen bij Superdoos.nl op het juiste adres. Wij vinden dat het dozen inkoop proces makkelijk en leuk moet blijven. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een eigen referentie code aan je bestellen koppelen. Of een naam aan jouw doos meegeven zodat je deze makkelijk kunt herkennen op de factuur. In Mijn Superdoos, kun je jouw dozen ook makkelijk her bestellen. Zodra wij de dozen hebben geleverd versturen wij de factuur zodat jij makkelijk achteraf kunt betalen.
     Simpel bestellen en her bestellen
     Eenvoudig eigen referenties aan product en order toevoegen
     Makkelijk achteraf betalen na levering op factuur

Verpakkingshandel

Vanwege onze scherpe prijzen zijn onze dozen ook voor verpakkingshandelaren interessant. Wij bieden de optie om de bestelling blanco te leveren direct aan jouw eindklant. Bij deze leveringen is niet te zien dat deze doos Superdoos zijn geleverd. De optie blanco levering is tijdens het bestelproces toe te voegen. Neem gerust eens contact op om verdere samenwerking te bespreken.

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons