✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat Dozen met deksel

Dozen met deksel

Dozen met deksel zijn er in alle vormen en maten. Superdoos maakt jouw doos met deksel op maat zodat jouw producten optimaal beschermd blijven. Een doos met deksel kun je kiezen voor een mooie presentatie van je product, of voor zijn functionaliteit bij verschillende hoogtes.

Neem contact op voor een prijs van jouw doos met deksel

Als je producten bijvoorbeeld niet dezelfde hoogte hebben kun je dankzij een deksel variëren in de hoogte van je verpakking. Hoe hoger de deksel hoe meer je kunt variëren in de hoogte. En dankzij de luxe uitstraling wordt je product heel mooi gepresenteerd. Wij maken dozen met deksel op maat en geven je graag advies bij het samenstellen van jouw doos op maat.

Doos met deksel FEFCO 0427

Kartonnen doos met deksel

Een kartonnen doos met losse deksel wordt gemaakt uit meerdere delen. Voor het doos gedeelte kan een FEFCO 0200 gekozen worden dit is een Amerikaanse vouwdoos met open bovenkant. En voor de deksel kan een FEFCO 0452 worden gebruikt. Ook heel handig voor toepassing als magazijndoos. Voor een luxe uitstraling kun je eventueel kiezen voor wit karton. En voor extra bescherming zou je dubbele golf of een extra zware kartonkwaliteit kunnen kiezen. En met een bedrukking ben je zeker van een goede eerste indruk.

Pallet met witte dozen
Dozen met deksel

Dozen met deksel uit 1 deel

Ben je op zoek naar een kartonnen dozen met deksel uit 1 deel, dan is de FEFCO 0427 een goede optie. Een gestanste doos die ook wel bekend als verzenddoos of postdoos. Wij kunnen jouw kartonnen dozen met deksel op maat maken, in wit en bruin karton enkel of dubbele golf karton. Neem contact op met klantenservice@superdoos.nl voor de eindeloze mogelijkheden.

Besparen op verpakkingen

Goedkope dozen op maat

Bespaar op je prijs per doos
Presenteer je product mooier
Verspil minder aan vulmateriaal
Dozen snel geleverd

Snel geleverd

Levering in NL & BE gratis
Snel geleverd
Levering volgens afspraak
Online dozen bestellen

Eenvoudig online 

Direct een prijs online tot 5000 stuks
Online (her)bestellen met eigen referenties
Betaling na levering
✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons