✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat Dozen met vakjes

Dozen met vakjes

Op zoek naar een leverancier voor dozen met vakjes op maat? Zodat jouw producten goed beschermd worden binnen de doos en mooi kunnen worden gepresenteerd.

Neem contact op voor een prijs van jouw doos met vakjes

Breekbare en kwetsbare producten worden vaak verpakt in dozen met vakjes. Hierdoor blijven deze producten beter beschermd. Ieder vakje zorgt weer voor een eigen verpakking. Een doos met vakjes zorgt voor overzicht en geeft de mogelijkheid om producten in een doos te sorteren. Neem contact op voor de mogelijkheden van jouw doos op maat.

Doos met vakjes

Doos met vakjes

Superdoos kan jouw doos met vakjes op maat maken. Jij hebt vrije keuze in grootte van de doos, grootte van de vakjes, kleur en kwaliteit van het karton. Een zwaardere kartonkwaliteit zorgt voor extra bescherming en stevigheid. En met wit karton komt een kleurrijk product wat mooier voor de dag. De vakverdeling in de doos zorgt tevens ook voor extra stevigheid van de doos als geheel. Hierdoor kan er beter en meer op gestapeld worden bijvoorbeeld. Een bekende toepassing van de een doos met vakjes zijn kartonnen dozen voor glazen. Een vakverdeling is voor veel kwetsbare en breekbare producten een ideale milieubewuste verpakking. Er zijn vele toepassingen, wij denken graag mee wat er voor jou mogelijk is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Chat of mail met ons.

Doos met glas in een vakverdeling
✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons