✓ Goedkope grote dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Doos op maat Grote dozen

Grote dozen

Om jouw grote producten te verpakken zijn grote dozen nodig. Wij maken de grote doos op maat waar jij naar op zoek bent. In onze dozen configurator is jouw grote doos direct samen te stellen.
Stel hier jouw grote doos samen

Een grote doos op maat presenteert mooier, beschermd beter en is voordeliger in transport. Hoe groter de doos is, hoe belangrijker de keuze van het karton is. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Grote kartonnen dozen

grote dozen bij SuperdoosGrote kartonnen dozen op maat hebben weinig tot geen vulmateriaal nodig om het product goed te beschermen. Een standaard doos van de dozengroothandel lijkt dan goedkoper, maar onderaan de streep is een doos op maat dan toch goedkoper en beter voor het milieu. Via onze dozen configurator zijn vouwdozen dozen samen te stellen tot maximaal 1750mm x 1000mm x 1360mm. Toch nog op zoek naar een grotere doos? Neem dan contact op.

Tip: Grotere dozen vereisen vaak een zwaardere kwaliteit karton zoals dubbele golf of triple golf karton.

Grote dozen kopen

Met de onze dozenconfigurator kun je eenvoudig jouw grote dozen kopen.
1.    Stel je grote doos samen
2.    Kies je gewenste aantal
3.    Bestel je grote dozen.

Kom je er niet? Wij helpen je graag met grote dozen kopen. Is het bijvoorbeeld niet mogelijk om jouw doostype, gewenste afmeting, kartonkwaliteit of aantal te configureren? Stuur dan een bericht naar klantenservice@superdoos.nl dan checken wij snel de mogelijkheden voor je.

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons