✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Over Superdoos

Over Superdoos

Wij geloven in online, kopen en verkopen. Wij willen dozen kopen weer leuk maken. Dit doen we met een eenvoudig bestelproces, lage prijzen en snelle levering. Wij staan voor; blije klanten, wegnemen van verspillingen en een doosje bijdragen aan het milieu. Met het snel en goedkoop leveren van dozen op maat willen wij jou en jouw klanten blij maken.

Stel hier je Superdoos samen en word ook een Superklant

Superklanten

De “super” in Superdoos is veel meer dan alleen een naam. Wij willen van onze klanten SuperKlanten maken. Dit doen wij met SuperSnelle levering en SuperPrijzen. Klanten die met onze SuperDozen hun producten goed kunnen vervoeren en mooi kunnen presenteren. Klanten die hun klanten en moeder natuur blij maken, en niet opzadelen met vulmateriaal en beschadigde producten. Super toch?!

Dozen online

Superdoos is ontstaan om de aan de explosieve groei naar kartonnen dozen te voldoen. De vraag die ontstaan is vanuit de verschuiving naar offline inkoop en verkoop naar online inkoop en verkoop. Steeds meer bedrijven kopen en verkopen goederen in dozen online. Wij maken het mogelijk om dozen op maat online te bestellen.

Om inkopers van verpakkingen te helpen bieden wij.
    Direct een scherpe prijs online
    Snelle levering
    Super dozen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Mail, chat of bel met ons.

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons