✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Home Over Superdoos

Over Superdoos

Jaap, van Superdoos Leuk dat je wat meer wil weten over Superdoos. Ik ben Jaap van der Heijden, en heb in 2018 Superdoos opgericht. Mijn missie is om dozen kopen weer leuk te maken en een einde te maken aan verspillingen. Met Superdoos zorgen wij ervoor dat jij direct kunt besparen op je dozen, makkelijk online kunt bestellen en nooit meer lang op dozen hoeft te wachten. Super toch?!

Dozen online

Met de komst van e-commerce is de vraag naar kartonnen dozen explosief gestegen. Veel bedrijven denken nog dat het kopen van de dozen op maat duur en moeilijk is. Lang wachten op een prijs in combinatie met weken levertermijn. Dit is een misverstand! Dozen op maat zijn vaak juist goedkoper, kunnen snel worden geleverd en een prijs heb je direct in onze dozenconfigurator. Wij geloven net als onze klanten in de kracht van online. Door online dozen op maat aan te bieden met een geautomatiseerd systeem kunnen het verschil maken met de traditionele dozenleveranciers. Stel hier jouw doos op maat samen en start met besparen

"Wij gaan voor Super voor jou en hier kun jij van profiteren"
    Goedkope dozen: Direct online een prijs tot 5000 stuks in onze configurator. Dan weet je direct hoeveel je kunt besparen.
    Stiptheid in levering: Stiptheid vinden wij heel belangrijk en wij zullen er alles binnen onze macht aan doen om afgegeven levertermijn na te komen. Heb je een deadline, geef die aan ons door.
    Aandacht voor kwaliteit: Onze scherpe prijzen gaan niet te koste van de kwaliteit maar zijn een gevolg van slimme automatisering. Onze dozen worden gemaakt met hoogwaardige machines en voldoen hiermee aan de standaarden binnen de industrie.
    Verzorgd transport: Wij stapelen de dozen tot circa 2.1 meter, netjes omsnoerd op pallets. We leveren de dozen met onze vaste transporteurs die jouw dozen met alle zorg afleveren.
    Zekerheid van leveren: Betalen kan bij ons achteraf, nadat je de goederen hebt ontvangen zodat je zeker weet dat je de dozen in goede orde hebt ontvangen.   Wil je toch liever eerste even contact? Mail, chat of bel met ons.
    Super dozen: Dat zijn dozen waar jij, jouw klant en moeder natuur blij van worden.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Mail, chat of bel met ons om ook van deze voordelen te profiteren. 

Dit vinden onze klanten van Superdoos

Deze Superklanten gingen je al voor. 

  • Fijne samenwerking

    Goede service en super prijzen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. - HE-Design

  • Verrassend goedkoop

    Nooit gedacht dat een doos op maat goedkoper was dan een standaard doos. - VDE Verpakkingen

  • Scherpe prijzen

    Goede prijzen voor onze webshopdozen. Wij kunnen veel besparen door in grotere series in te kopen. Keurig volgens afspraak geleverd. - NR1 shops

Kunnen wij je helpen?

We helpen je graag met jouw vragen.
Chat of mail met één van onze medewerkers

 085-077 3684     klantenservice@superdoos.nl chat met ons