✓ Goedkope dozen
✓ Gratis levering NL & BE
✓ Thuiswinkel 9,5 ★
Home Over Superdoos

Over Superdoos

Jaap, van SuperdoosLeuk dat je wat meer wil weten over Superdoos. Ik ben Jaap van der Heijden, en heb in 2018 Superdoos opgericht. Mijn missie is om dozen kopen weer leuk te maken en een einde te maken aan verspillingen. Met Superdoos zorgen wij ervoor dat jij direct kunt besparen op je dozen, makkelijk online kunt bestellen en nooit meer lang op dozen hoeft te wachten. Super toch?!

Dozen online

Met de komst van e-commerce is de vraag naar kartonnen dozen explosief gestegen. Veel bedrijven denken nog dat het kopen van de dozen op maat duur en moeilijk is. Lang wachten op een prijs in combinatie met weken levertermijn. Dit is een misverstand! Dozen op maat zijn vaak juist goedkoper, kunnen snel worden geleverd en een prijs heb je direct in onze dozenconfigurator. Wij geloven net als onze klanten in de kracht van online. Door online dozen op maat aan te bieden met een geautomatiseerd systeem kunnen het verschil maken met de traditionele dozenleveranciers. Wil je neutrale dozen of speciale dozen laten bedrukken? We kunnen vrijwel alles van golfkarton zeer concurrerend aanbieden.

 

Stel hier jouw doos op maat samen en start met besparen

 

"Wij gaan voor Super voor jou en hier kun jij van profiteren"
    Goedkope dozen: Direct online een prijs tot 5000 stuks in onze configurator. Dan weet je direct hoeveel je kunt besparen.
    Stiptheid in levering: Stiptheid vinden wij heel belangrijk en wij zullen er alles binnen onze macht aan doen om afgegeven levertermijn na te komen. Heb je een deadline, geef die aan ons door.
    Aandacht voor kwaliteit: Onze scherpe prijzen gaan niet te koste van de kwaliteit maar zijn een gevolg van slimme automatisering. Onze dozen worden gemaakt met hoogwaardige machines en voldoen hiermee aan de standaarden binnen de industrie.
    Verzorgd transport: Wij stapelen de dozen tot circa 2.1 meter, netjes omsnoerd op pallets. We leveren de dozen met onze vaste transporteurs die jouw dozen met alle zorg afleveren.
    Zekerheid van leveren: Betalen kan bij ons achteraf, nadat je de goederen hebt ontvangen zodat je zeker weet dat je de dozen in goede orde hebt ontvangen.   Wil je toch liever eerste even contact? Mail, chat of bel met ons.
    Super dozen: Dat zijn dozen waar jij, jouw klant en moeder natuur blij van worden.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Mail, chat of bel met ons om ook van deze voordelen te profiteren. 

Klanten geven Superdoos een 9,5
Daar zijn we trots op. Lees was onze SuperKlanten vertellen op Thuiswinkel.org.
 • Betrouwbare leverancier

  De website is toegankelijk en overzichtelijk, de communicatie met Superdoos is sympathiek en efficiënt, de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde, de bevestigde levertijden worden aangehouden, kortom bij Superdoos wordt gedaan wat men beloofd. - Menno - Bunschoten

 • Goede doos, netjes op tijd geleverd!

  Goede stevige dozen, netjes op tijd geleverd! - Rieneke - Veenendaal

 • Geweldige service en echt de goedkoopste!

  Ik heb lang gezocht naar een producent voor onze dozen maar na vele offertes ontvangen te hebben stak Superdoos er echt boven uit wat prijs en kwaliteit betreft. Snel geholpen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. - Ivo - Best

 • Mooie dozen met bedrukking tegen een scherpe prijs

  Ik ben zeer tevreden over Superdoos die de dozen levert voor onze webshop. Afspraken worden keurig nagekomen en de klantenservice is zeer vriendelijk. - Folkert - Rotterdam

 • Zéér tevreden over alle aspecten.

  Wij zijn zeer tevreden van zowel de gebruiksvriendelijkheid van uw website, alsook de levering (alles volgens afspraak) en de kwaliteit van de dozen. Ik ben zelf geen grootafnemer, maar zal uw diensten zeker aanbevelen aan iedereen die nood aan een doos heeft. - Marc - Bree (BE)

Kunnen wij je helpen? We helpen je graag met jouw vragen.
Mail, WhatsApp of Bel met één van onze medewerkers.
 +31(0)85 077 3684     klantenservice@superdoos.nl WhatsApp ons