✓ Bedrukte verpakkingen
✓ Gratis levering NL & BE
✓ Betaling achteraf
Home Bedrukte dozen Bedrukte verpakkingen

Bedrukte verpakkingen

Op zoek naar een leverancier van bedrukte kartonnen verpakkingen? Dan ben je  bij Superdoos op het juiste adres. Wij kunnen jouw verpakking op maat maken en voorzien van een bedrukking. Een bedrukte verpakking zorgt voor een super eerste indruk, grotere naamsbekendheid en een professionele uitstraling.

bedrukte doos op maat

Bedrukte kartonnen verpakkingen

De eerste indruk is belangrijk. Een mooie bedrukte verpakking kan zorgen voor het wow effect. Wij kunnen veel soorten kartonnen verpakkingen laten bedrukken met daarop bijvoorbeeld een huisstijl met logo. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de FEFCO 0201 (vouwdoos), FEFCO 0427 (verzenddoos) of FEFCO 0421 (postdoos). Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het offerteformulier op deze pagina in of neem contact op met klantenservice@superdoos.nl .


Veel gestelde vragen over het bedrukken van verpakkingen .

Hoe gaat het proces van offerte tot bedrukken?

1. Advies en offerte. Het proces begint bij een adviesgesprek of het invullen van bijgaand offerte formulier. Wij zorgen vervolgens supersnel voor een passend advies & offerte
2. Ontwerp Na akkoord op de offerte kunnen we samen het ontwerp van de dozen gaan maken, hierin kunnen wij natuurlijk ondersteunen. Van dit ontwerp gaan we vervolgens een digitale drukproef maken die ter goedkeurig zal worden toegestuurd.
3. Productie Na goedkeuring van de drukproef zullen 1 of meerdere clichés worden gemaakt. Een cliché is een soort stempelmat die eenmalig aangeschaft/gemaakt die te worden per drukkleur. Dit is een eenmalige aanschaf, bij herhaalbestellingen kunnen we een cliché hergebruiken. Zodra inkt, cliché en karton beschikbaar zijn produceren we de bedrukte postdozen.


Zijn er opstartkosten verbonden aan de bedrukte verpakkingen?

Onze flexo druktechniek is uitermate geschikt om dozen te voorzien van huisstijl bedrukkingen zoals een logo. Dit kunnen we in 1 of 2 kleuren. Deze druktechniek wordt toegepast bij oplages vanaf circa 500 stuks. Voor de bedrukking hebben we clichés nodig. Dit zijn een soort van stempelmatten. Hiermee kunnen we met hoge snelheden en goedkopere inkt dozen bedrukken. De meest reguliere clichés kosten circa 300 euro per kleur. En hoe groter de oplage hoe goedkoper de doos. Vul het offerteformulier op deze pagina in voor een prijs binnen 1 werkdag.
Bij keuze voor stansverpakkingen zoals de FEFCO 0427 of FEFCO 0421 komen hier tevens eenmalige opstartkosten voor een stansmes bij. Deze kosten zijn bijvoorbeeld bij een FEFCO 0201 doos niet van toepassing.


In hoeveel kleuren zijn de verpakkingen te bedrukken?

Wij bieden standaard 2 kleuren bedrukkingen aan. Hierbij werken met vaak met het Pantone kleuren systeem (PMS) zodat de kleurervaring het beste overeenkomst de huisstijl.


Wat is de levertijd van bedrukte verpakkingen?

Wij bedrukken de dozen met een flexo techniek, hiervoor moet er eerst een cliché gemaakt worden. Levertijd voor bedrukte dozen is daarom minimaal 2 a 3 weken. Als we reeds beschikken over het cliché kunnen we vaak de reguliere levertermijnen hanteren.

Bedrukte dozen.

Offerte binnen 1 werkdag.

Mail naar klantenservice@superdoos.nl en ontvang binnen 1 werkdag een mooi aanbod.
✓ Goedkope dozen
✓ Snelle levering
✓ Betaling achteraf
Klanten geven Superdoos een 9,5
Daar zijn we trots op. Lees was onze SuperKlanten vertellen op Thuiswinkel.org.
 • Betrouwbare leverancier

  De website is toegankelijk en overzichtelijk, de communicatie met Superdoos is sympathiek en efficiënt, de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde, de bevestigde levertijden worden aangehouden, kortom bij Superdoos wordt gedaan wat men beloofd. - Menno - Bunschoten

 • Goede doos, netjes op tijd geleverd!

  Goede stevige dozen, netjes op tijd geleverd! - Rieneke - Veenendaal

 • Geweldige service en echt de goedkoopste!

  Ik heb lang gezocht naar een producent voor onze dozen maar na vele offertes ontvangen te hebben stak Superdoos er echt boven uit wat prijs en kwaliteit betreft. Snel geholpen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. - Ivo - Best

 • Mooie dozen met bedrukking tegen een scherpe prijs

  Ik ben zeer tevreden over Superdoos die de dozen levert voor onze webshop. Afspraken worden keurig nagekomen en de klantenservice is zeer vriendelijk. - Folkert - Rotterdam

 • Zéér tevreden over alle aspecten.

  Wij zijn zeer tevreden van zowel de gebruiksvriendelijkheid van uw website, alsook de levering (alles volgens afspraak) en de kwaliteit van de dozen. Ik ben zelf geen grootafnemer, maar zal uw diensten zeker aanbevelen aan iedereen die nood aan een doos heeft. - Marc - Bree (BE)

Kunnen wij je helpen? We helpen je graag met jouw vragen.
Mail, WhatsApp of Bel met één van onze medewerkers.
 +31(0)85 077 3684     klantenservice@superdoos.nl WhatsApp ons